Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών στη Θεσσαλονίκη

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συνεχίζει τον κύκλο αφηγήσεων λαϊκών παραμυθιών, με την παράσταση «Ο χορός των φιδιών», την Παρασκευή 28 Απριλίου (ώρα 19:00) στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, στη Θεσσαλονίκη.

 

Η παραμυθού Ανθή Θάνου και ο μουσικός Αλέξανδρος Μακρής ταξιδεύουν το κοινό τους στον κόσμο του παραμυθιού.

Το μήνα αυτό οι ιστορίες αλλάζουν ύφος. Γίνονται πιο αστείες και τρυφερές και υποδέχονται μερικούς… έρποντες ήρωες. Φίδια που χορεύουν και μεταμορφώνονται σε όμορφα παλικάρια! Φίδια κριτές. Φίδια σοφά. Φιδοπουκαμισάκια που είναι γιατρικά! Αλλά μην τρομάζετε. Είναι παραμύθι ή μήπως είναι η αλήθεια…

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε: Ναντίνα Κυριαζή, τηλ. 2310 385662 (έως την Παρασκευή 28/4 και ώρα 16:00), e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα