Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

H Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών στην Α΄ Εθνική!

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Προκριματικό Όμιλο Α΄ Εθνικής 2017 πέτυχε ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Μουδανιών. Οι σκακιστές της Σκακιστικής Ακαδημίας Μουδανιών παρέλαβαν με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το κύπελλο και τα μετάλλια του πρωταθλητή, ως επιβράβευση για τον κόπο τους όλη την προηγούμενη χρόνια.

 

Μόνη πρώτη και αήττητη, η Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ένωσης Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής για το 2017 (Προκριματικός Όμιλος Ά Εθνικής), στις αρχές Απριλίου, εξασφαλίζοντας το δικαίωμα να συμμετέχει στην Ά Εθνική.

Η ΣΑ Μουδανιών  έδειξε μεγάλη σταθερότητα, στηρίχθηκε σε όλους ανεξαιρέτως τους σκακιστές της και βρίσκονταν καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα αναδεικνύεται πρωταθλήτρια χωρίς να γνωρίσει την ήττα. Είναι επιστέγασμα μιας ολοκληρωμένης δουλειάς που έχει γίνει στον σύλλογο και έχει οδηγήσει την ΣΑ Μουδανιών μέσα σε δύο χρόνια από την Τοπική Κατηγορία στην ‘Α Εθνική.

 Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή των προπονητών της ομάδας, του Μιχάλη Κωνσταντινίδη, ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ομάδας, του Παναγιώτη Παπαδόπουλου και της Δήμητρας Βάτκαλη.

Οι παίκτες της Ακαδημίας ετοιμάζονται πλέον για την συμμετοχή τους στην Α΄ Εθνική (3-8 Ιουλίου 2017).

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα