Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απολογισμός εκλογικού αγώνα του ΚΙΝ.ΑΛ Χαλκιδικής από τον Αντ. Βαφειάδη

Τον απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος κάνει ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλογικού αγώνα ΚΙΝ.ΑΛ. Χαλκιδικής,  Αντώνης Βαφειάδης, μετά και την επιτυχία του ΚΙΝΑΛ να εκλέξει βουλευτή στη Χαλκιδική. Ο κ. Βαφειάδης δε διστάζει να σχολιάσει τη στάση στελεχών του ΚΙΝΑΛ που όπως λέει, επεδίωκαν να δικαιωθούν μέσω μιας ήττας του Κινήματος. "Η στάση αυτή δεν φανερώνει σοβαρά στοιχεία πολιτικής λογικής, αλλά σοβαρής πολιτικής αναπηρίας" λέει χαρακτηριστικά ο κ. Βαφειάδης. 

 

Ο κ. Βαφειάδης επισημαίνει τα εξής: 

"Από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου θέσαμε, ως Νομαρχιακή Επιτροπή εκλογικού αγώνα, δύο στόχους:

Ι) Την επίτευξη διψήφιου ποσοστού του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Χαλκιδική

ΙΙ) Την κατάληψη βουλευτικής έδρας

 

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 έλαβαν χώρα και οι κάλπες ανέδειξαν τα εξής αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα:

1. Ποσοστό 8,1% του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Επικράτεια

2. Ποσοστό 10,4% του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Νομό Χαλκιδικής

3. Κατάληψη βουλευτικής έδρας από το ΚΙΝ.ΑΛ. στο Νομό μας

 

Το ποσοστό που έλαβε το ΚΙΝ.ΑΛ. στο Νομό Χαλκιδικής είναι μεταξύ των υψηλότερων στην Επικράτεια και είναι αποτέλεσμα του συντονισμένου αγώνα των υποψήφιων Βουλευτών, της Ν.Ε. εκλογικού αγώνα και όλων των μελών και φίλων του ΚΙΝ.ΑΛ. Χαλκιδικής.

Στον αγώνα μας όμως αυτόν, είχαμε να αντιμετωπίσουμε, πέραν των εξωτερικών και εσωτερικούς αντιπάλους, σε διάταξη μάχης, οργανωμένους με μορφή «αντιστασιακής ομάδας», οι οποίοι επιδίωκαν, αφενός, την ήττα του ψηφοδελτίου μας, αφετέρου την αμφισβήτηση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να δικαιωθούν.

Αγαπητοί «αντιστασιακοί» σύντροφοι, η επιθυμία σας να δικαιωθείτε μέσω της ήττας, την οποία οι ίδιοι επιδιώκατε, δεν φανερώνει σοβαρά στοιχεία πολιτικής λογικής, αλλά σοβαρής πολιτικής αναπηρίας". 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα