Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήλωση της βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακής Μάλαμα

Η Κυριακή Μάλαμα εκλέχθηκε βουλευτής Χαλκιδκής με το ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνοντας 3.636 σταυρούς. Σε δήλωσή της η βουλευτής αναφέρει:

 

" Φίλες και φίλοι, 

Υποδέχομαι το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών με ανάμικτα συναισθήματα.

Από τη μια, γεμάτη ανησυχία από την επάνοδο της δεξιάς στην εξουσία, από την επιστροφή ενός κόμματος που έχει συνδέσει το όνομα του με την οικονομική καταστροφή και την εφαρμογή ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών και αντικοινωνικών μνημονιακών μέτρων, που τσάκισαν την αξιοπρέπεια του πολίτη.

Από την άλλη, με χαρά και ικανοποίηση, που χιλιάδες πολίτες της Χαλκιδικής τίμησαν με την ψήφο τους, τους  πέντε υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δίνοντας στο κόμμα το 24,32%.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος των ευθυνών που αναλαμβάνω και δεσμεύομαι να κάνω ότι μπορώ, για να μη διαψεύσω τις προσδοκίες κανενός. 

Αυτόν τον αγώνα τον δώσαμε όλοι μαζί και αξίζουν συγχαρητήρια όλοι όσοι συνέβαλαν, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να κάνει μια μεγάλη και έντιμη μάχη, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Και όλοι μαζί, ενωμένοι, θα προχωρήσουμε."

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα