Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήλωση του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Χαλκιδικής, Απόστολου Πάνα

Ο Απόστολος Πάνας εκλέχθηκε βουλευτής Χαλκιδκής με το ΚΙΝ.ΑΛ λαμβάνοντας 3.045 σταυρούς. Σε δήλωσή του ο  βουλευτής αναφέρει:

 

"Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, είδαμε πολύ κόσμο, συνομιλήσαμε με πολίτες της Χαλκιδικής ,ανταλλάξαμε απόψεις και αφουγκραστήκαμε τις ανησυχίες και τα προβλήματα σας.

Χθες με την ψήφο σας με εκλέξατε βουλευτή Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, παραχωρώντας μου την δυνατότητα να συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι της Αλλαγής τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που πιστέψατε σε εμένα και μου δίνετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω , στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον αγώνα εκπροσώπησης της Χαλκιδικής.

Θα ήταν όμως άδικο, αν ξεχνούσα να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου, που δώσαμε μαζί τον δύσκολο αυτό αγώνα και που μαζί καταφέραμε να φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη, αποκτώντας και πάλι πολιτική εκπροσώπηση μετά από 4 χρόνια απουσίας.

Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω την νομαρχιακή επιτροπή επιτροπή εκλογικού αγώνα που βοήθησε και αυτή με το πολύτιμο έργο της, στην επίτευξη του συγκεκριμένου αποτελέσματος.

Τέλος,ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους εθελοντές που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτόν τον καιρό, και που χωρίς αυτούς ίσως και να μην πετυχαίναμε τον στόχο μας.

Μαζί ξεκινάμε για τον τόπο μας!

Μαζί ξεκινάμε για την Χαλκιδική!

Προχωράμε μαζί!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα