Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Aδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου του γηπεδού ρίψεων της Ν. Ηράκλειας

Κοινοβουλευτική παρέμβαση κατέθεσε , προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, ζητώντας να ενημερωθεί για τους λόγους που καθυστερούν αδικαιολόγητα, την υλοποίηση του έργου του γηπέδου ρίψεων της Νέας Ηράκλειας του Δήμου Ν. Προποντίδας.


Ο κ. Πάνας στην Ερώτηση του επισημαίνει, πως ενώ έχουν παρέλθει πέντε χρόνια από την κατάθεση της μελέτης από την πλευρά του Δήμου Νέας Προποντίδας, τρία χρόνια από την ένταξη του έργου σε χρηματοδότηση και δύο χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης, στην πραγματικότητα δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια για την εκκίνηση των εργασιών του συγκεκριμένου έργου.

Παράλληλα ανέφερε, πως στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Καλλικράτειας, δραστηριοποιείται ο σπουδαίος Αθλητικός Σύλλογος ΑΣ Κένταυρος Νέας Καλλικράτειας, με αθλητές υψηλών επιδόσεων, με παγκόσμια ρεκόρ και επιδόσεις Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι προπονούνται και προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αρκετές φορές μάλιστα σε απομακρυσμένους προπονητικούς χώρους, δαπανώντας επιπλέον χρήματα και χρόνο για την μετακίνησή τους.

Ο κ. Πάνας δήλωσε σχετικά : «Η παραπάνω κοινοβουλευτική παρέμβαση είναι συνέχεια των κοινοβουλευτικών μου παρεμβάσεων ήδη από το 2021 που αφορούν την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου. Έπειτα από πέντε χρόνια καθυστερήσεων και πάρα τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης, ζητώ να ενημερωθώ, για τον τρόπο και τη διαδικασία άμεσης ολοκλήρωσης του έργου, αλλά και για τις ενέργειες που αναμένονται με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Θα συνεχίσω να παρεμβαίνω, ώστε να προκύπτει ουσιαστική ενημέρωση και θα συμβάλλω από την πλευρά μου στις προσπάθειες, για την ολοκλήρωση έργων, που αφορούν τη Χαλκιδική μας και μάλιστα αθλητές, που συμμετέχουν σε Παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα