Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για απόπειρα ληστείας

- Το τελευταίο διήμερο διέπραξε ακόμα 6 κλοπές σε καταστήματα και τουριστικά καταλύματα, εκ των οποίων οι 2 απόπειρες


Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της κλοπής.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, διέρρηξε κατάλυμα σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής, τη στιγμή που οι ένοικοι κοιμόντουσαν, ωστόσο έγινε αντιληπτός και με τη χρήση κατσαβιδιού τραυμάτισε αλλοδαπό άνδρα που προσέτρεξε στο σημείο.

Ο ημεδαπός άνδρας συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς και στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα μαχαίρι, ένα κατσαβίδι, 2 φακοί, πυξίδα, γάντια, διάφορα ρούχα κ.α, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο 2ημερο διέπραξε 6 κλοπές, εκ των οποίων οι 2 απόπειρες, σε καταστήματα και τουριστικά καταλύματα σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής. Συνολικά αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, διάφορα προϊόντα και αντικείμενα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στη κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα