Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου του Δήμου Πολυγύρου.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Γεώργιος Αρχοντόπουλος, ο οποίος απηύθυνε προς τα μέλη ένα σύντομο χαιρετισμό.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή του Προεδρείου της Συνέλευσης και αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Γ.Σ., έδωσε το λόγο στον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για να αναγνώσει τον διοικητικό απολογισμό και στον Ταμία της Ένωσης για να αναγνώσει τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό. Και οι δύο, απολογισμοί και ο προϋπολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα, μετά από ψηφοφορία από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Τη Γενική Συνέλευση, τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους της Δ.Α. Χαλκιδικής ο Αστυνομικός Διευθυντής, Αθανάσιος Παπάζογλου, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιος Αραμπατζής και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Χαλκιδικής Ιωάννης Τσαγανός.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόριος Γερακαράκος, ο οποίος με τον πλέον παραστατικό τρόπο και την ευθύτητα που τον διακρίνει μας ανέλυσε όλα τα δεδομένα για ανοιχτά ζητήματα-διεκδικήσεις όπως την επικινδυνότητα, την αύξηση της νυχτερινής αποζημίωσης και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν, ενώ παράλληλα έκανε και ένα κάλεσμα προς τους συναδέλφους για αγωνιστική εγρήγορση για να υπερασπιστούν ενωμένοι κατακτήσεις χρόνων.

Αμέσως μετά δέχθηκε και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν από τους συναδέλφους, ενώ η Ένωση του απένειμε τιμητική πλακέτα για όλη την βοήθεια και στήριξη που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια στην Χαλκιδική.
Κλείνοντας ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Αρχοντόπουλος, τόνισε για πολλοστή φορά ότι "συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά στους συναδέλφους αφουγκραζόμενοι όλους τους προβληματισμούς και τις ανάγκες που προκύπτουν, αφού η Ένωση είναι μια μεγάλη οικογένεια που πάνω από όλα είναι τα μέλη της".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα