Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: 'Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει' στο ζήτημα επιτήρησης παραλιών

Την εβδομαδιαία ανασκόπησή του ανάρτησε στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λίγο πριν από τη διακαναλική του συνέντευξη (σήμερα στις 11:00 π.μ.), ο πρωθυπουργός έκανε μέσω σόσιαλ μια αναφορά στις ευρωεκλογές και γιατί οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία, ενώ μπαίνοντας στη καλοκαιρινή περίοδο, μίλησε και για τους ελέγχους στις παραλίες και αναφέρθηκε στη Χαλκιδική.

Ακόμη, αναφέρθηκε σε έργα υποδομών, συμβάσεις για ζητήματα αναδάσωσης, τους γιατρούς, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Παναθηναϊκού (στο μπάσκετ) και του Ολυμπιακού (στο ποδόσφαιρο).

«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» και στο ζήτημα επιτήρησης των παραλιών, αφού από τη Χαλκιδική ξεκίνησαν οι πρώτοι έλεγχοι με drones για να διαπιστωθούν πιθανές παραβάσεις σε υφιστάμενες παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες.

Οι πρώτες πτήσεις έγιναν πάνω από τις παραλίες «Πευκοχώρι» και «Πολύχρονο» καθώς αυτές συγκεντρώνουν αυξημένο αριθμό καταγγελιών. Οι καταγραφές από τα drones στάλθηκαν στις αρμόδιες κτηματικές υπηρεσίες για ανάλυση και για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων, όπου χρειαστεί. Οι έλεγχοι για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλούς και παραλίες θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς το επόμενο διάστημα σε όλη την Ελλάδα" έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα