Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Περιοδεία του Γιώργου Καραμέρου στη Χαλκιδική -VIDEO-

"Υπάρχει περιθώριο για ένα ισχυρό μήνυμα την επόμενη Κυριακή, για έναν ισχυρό νέο ΣΥΡΙΖΑ" ανέφερε από τη Χαλκιδική, όπου περιόδευσε την Κυριακή ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος.

Με απόφαση του Γραφείου Προέδρου και της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής και Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Καραμέρος, ανέλαβε τον συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει των ευρωκλογών της 9ης Ιουνίου. Την Κυριακή περιόδευσε σε χωριά της Σιθωνίας και της Κασσάνδρας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ακούσει τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.

"Καταγράφουμε την αγωνία των πολιτών για ζητήματα της καθημερινότητας στην Κεντρική Μακεδονία και στη βόρεια Ελλάδα. Μ΄ έναν κίβδηλο τρόπο ο κ. Μητσοράκης και τα κόμματα της λεγόμενης ακροδεξιάς προσπαθούν σαν με απόχη να πιάσουν τους πολίτες και την ώρα που τους μιλάνε για πατριωτισμό, τους στέλνουν με αυτό το υψηλό κόστος ενέργειας να φουλάρουν τα αυτοκίνητά τους στη βόρεια γείτονά μας…" σχολίασε ο κ. Καραμέρος.


Μιλώντας στο halkidikinews.gr αναφέρθηκε στο μήνυμα της επόμενης Κυριακής. "Υπάρχει περιθώριο για ένα ισχυρό μήνυμα την επόμενη Κυριακή, για έναν ισχυρό νέο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αισθανθεί η ΝΔ και ο κ.Μητσοτάκης ότι υπάρχει μια ισορροπία στο πολιτικό σύστημα και στην κοινωνία. Αλλιώς θα συνεχίσει ανεξέλεγκτα την συγκάλυψη, την ακρίβεια, την αδιαφάνεια, την διαφθορά και αυτό θα είναι εις βάρος των πολιτών" είπε μεταξύ άλλων ο κ Καραμέρος.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα