Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

O υφ.Υγείας Δ. Βαρτζόπουλος και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β.Παπαγεωργίου στη Χαλκιδική

Τη Χαλκιδική επισκέφθηκαν το Σάββατο ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου.

Τα δύο κυβερνητικά στελέχη επισκέφθηκαν το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, όπου είχαν εποικοδομητική και ουσιαστική η συζήτηση με την αντιπεριφερειάρχη, Κατερίνα Ζωγράφου για θέματα που αφορούν τη Χαλκιδική.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο βουλευτή Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχο; Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, ο πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, Παναγιώτης Τσιαλούκης, η προϊσταμένη του Κέντρου Πρόληψης ΠΝΟΗ, Βασιλική Παπαλάμπρου, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε.Χαλκιδικής κα. Δαρείου, ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκη και η περιφερειακή σύμβουλος, Π. Κυριακίδου.

Στη συνέχεια, συνοδεία του πρόεδρου της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής Γιάννη Αρζουμανιδη επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, τα κέντρα υγειας Κασσανδρειας, Ν.Μουδανιών και Ν. Καλλικρατειας καθώς και τους δημάρχους Κασσάνδρας και  Νεας Προποντίδας.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων έγινε ουσιαστικός διάλογος με εργαζόμενους νοσηλευτές, γιατρούς για όλα τα θέματα που αφορούν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγεία στον νομό μας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα