Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση δημάρχων της Χαλκιδικής με την υπουργό Εσωτερικών Ν. Κεραμέως

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη δημάρχων Χαλκιδικής, με την υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Κατερίνας Ζωγράφου, όπου οι δήμαρχοι παρουσίασαν τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Χαλκιδικής.


«Έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην υποστελέχωση των υπηρεσιών μας, τις βασικές υποδομές μας, όπως οι βιολογικοί του παραλιακού μετώπου και το νερό, ενώ τόνισα την ανάγκη, στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, να λαμβάνονται υπόψη τα κριτήρια της εντοπιότητας», τόνισε ο δήμαρχος Πολυγύρου, Γ. Εμμανουήλ.

«Συζητήσαμε ζητήματα στελέχωσης, ζητήματα που αφορούν σε προκηρύξεις που τρέχουνε, όπως για παράδειγμα η προκήρυξη για τη δημοτική αστυνομία, που είναι η πρώτη φορά που γίνεται μετά από πάνω από δέκα χρόνια» δήλωσε η κα Κεραμέως.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Πολυγύρου ξενάγησε την υπουργό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου, όπου η κα Κεραμέως δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της για τα εκθέματα, ενώ αναγνώρισε τη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει σ’ αυτό.
Τέλος ο κ. Εμμανουήλ, ως δήμαρχος Πολυγύρου και οικοδεσπότης της πόλης, της πρόσφερε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα, ώστε να γνωρίσει την παραγωγή της περιοχής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα