Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αδειοδότηση και χωροθέτηση του 'Καταφυγίου τουριστικών σκαφών' της Αμμουλιανής

Μετά από συστηματικές επαφές του δημάρχου Αριστοτέλη, Στέλιου Βαλιάνου στην Αθήνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας, Μανώλη Κουτουλάκη και την Γενική Γραμματέα του υπουργείου τουρισμού Ολυμπία Αναστασοπούλου επιτεύχθηκε η οριστική αδειοδότηση και χωροθέτηση του "Καταφυγίου τουριστικών σκαφών" της Αμμουλιανής, κατά την τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής του Υπουργείου Τουρισμού, ξεπερνώντας τα γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πάντα τα δημόσια έργα.

Ενα έργο που εντάχθηκε λίγους μήνες πριν στο Ταμείο Ανάκαμψης είναι προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.


Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε:

"Με λίγα λόγια, μέχρι το 2025 η Αμμουλιανή θα διαθέτει νέα μαρίνα για τουριστικά σκάφη ως αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει αυτή η Δημοτική Αρχή και της καλής συνεργασίας με τα αρμόδια Υπουργεία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αριστοτέλη, Παναγιώτη Μουσλή και στους μονιμους συνεργάτες μας. Έτσι εννοούμε εμείς τη διεκδίκηση και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Αριστοτέλη".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα