Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επιστρέφει η εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα

Eπιστρέφει δυναμικά μετά από δύο χρόνια αναβολής λόγω της πανδημίας η μεγάλη εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα από τις 29 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου!

Φέτος αναμένεται πολύ μεγάλη προσέλευση επισκεπτών μετά από δύο χρόνια απουσίας της εμποροπανήγυρης. Ο ΕΠΟΚΑΜ περιμένει αυξητικές τάσεις φέτος, που μπορεί να ξεπεράσουν και το 2019, τότε που σε μια μέρα είχαν επισκεφθεί την εμποροπανήγυρη 52.000 άτομα!

Οι εργασίες από τον ΕΠΟΚΑΜ και το Δήμο Ν. Προποντίδας είναι πυρετώδεις, ενώ υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον εκθετών που έχουν δηλώσει συμμετοχή και προέρχονται από διάφορες εριοχές της χώρας.

Μέχρι σήμερα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 240 εκθέτες και μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ημερομηνία που ολοκληρώνονται οι συμμετοχές, αναμένονται να καλυφθούν όλες οι διαθέσημες θέσεις.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Μάμαντος ΑΕ, Χρήστος Γκούτζιος μιλώντας στο ThessToday.gr ανέφερε ότι ο αριθμός των θέσεων είναι κατά 20-22 μικρότερος, συγκριτικά με το 2019, που ήταν 550, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Όπως επεσήμανε ο κ. Γκούτζιος, το αυξημένο κόστος της ενέργειας και των υλικών θα το επωμισθεί φέτος ο ΕΠΟΚΑΜ. "Στους εκθέτες παρέχουμε τον χώρο, την διαμονή, την καθαριότητα και το ρεύμα, την ασφάλεια αλλά και συντήρηση των εγκαταστάσεων" ανέφερε.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων αναμένεται να ανακοινωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα