Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τον ΟΑΕΔ Ν. Μουδανιών επισκέφτηκε ο Απόστολος Πάνας

Το κατάστημα του ΟΑΕΔ Ν. Μουδανιών επισκέφτηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής και Υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης & Επενδύσεων του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑ.ΣΟ.Κ Πάνας Απόστολος, έχοντας ως σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα λειτουργίας, που αντιμετωπίζει το εν λόγω κατάστημα και να πληροφορηθεί για τα προγράμματα, που σκοπό έχουν την υποστήριξη των ανέργων και της επιχειρηματικότητας.


​Τα προβλήματα, που τέθηκαν στη συζήτηση, αφορούσαν τον διευρυμένο όγκο αρμοδιοτήτων του καταστήματος όπως και του μειωμένου προσωπικού, σε σχέση με το οργανόγραμμα του. Μάλιστα τονίστηκε πως η περιοχή, που απασχολεί τις υπηρεσίες του καταστήματος αφορά δύο από τους μεγαλύτερους Δήμους της Π.Ε. Χαλκιδικής κι είναι πολύ δύσκολο δέκα υπάλληλοι να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στον αυξημένο όγκο αναγκών.


Εν συνεχεία ο κ. Πάνας ενημερώθηκε για την ψηφιοποίηση και μηχανογράφηση των υπηρεσιών καθώς και για την απορροφητικότητα των προγραμμάτων επιχειρηματικότητας στη Χαλκιδική.


Το κοινό συμπέρασμα, που εκμαιεύτηκε από την συνάντηση, αφορά την επιτακτική ανάγκη ουσιαστικής μεταρρύθμισης και μετασχηματισμού του Οργανισμού με σκοπό τόσο τη βιωσιμότητά του, όσο και τον επαναπροσδιορισμό των νέων αναγκών της επιχειρηματικότητας της σύγχρονης εποχής.


Τέλος ο Βουλευτής τόνισε την ανάγκη για δημιουργία Επαγγελματικών σχολών του ΟΑΕΔ, που θα αντικατοπτρίζουν τα ποιοτικά στοιχεία της Χαλκιδικής (τουρισμός, αγροδιατροφή), ενώ δεσμεύτηκε να προβεί άμεσα σε Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα