Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Κ. Μάλαμα επισκέφθηκε το Στρατώνι

Την κοινότητα Στρατωνίου επισκέφτηκαν η Κυριακή Μάλαμα κι ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αριστοτέλη Κώστας Γκοντίνος.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε με τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και με φορείς της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αγοράς.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς καταγραφής των προβλημάτων της Χαλκιδικής και της ανάδειξης των παρεμβάσεων που πρέπει να προωθηθούν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.

Οι θεσμικοί εκπρόσωποι της κοινωνίας του Στρατωνίου ενημέρωσαν την Κυριακή Μάλαμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, καθώς και για τις κρίσιμες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η περιοχή.

Η Κυριακή Μάλαμα υπογράμμισε από την πλευρά της ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα μια σειρά από κρίσιμες παρεμβάσεις στο Στρατώνι, ιδιαίτερα σε ότι αφορά έργα υποδομής και περιβαλλοντικής αποκατάστασης, αλλά και σε σχέση με την εκπαίδευση και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Όπως υπογράμμισε, εάν δεν εμβαθύνουν μια σειρά από ουσιαστικές παρεμβάσεις κινδυνεύει η ελληνική επαρχία να αντιμετωπίσει συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής ερημοποίησης κι αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Στο πλαίσιο αυτό η Βουλευτής κι αναπληρωτής Τομεάρχης Μακεδονίας - Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δεσμεύτηκε να συνεχίσει με αμείωτη ένταση τις επισκέψεις σε όλες τις κοινότητες της Χαλκιδικής για την στήριξη και την ανάδειξη των τοπικών κοινωνικών αναγκών. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα