Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν την Ιταλία σε αριθμό θυμάτων

Οι νεκροί από την πανδημία της Covid-19 στις ΗΠΑ έφτασαν τους 19.500 σήμερα, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων ξεπερνά το μισό εκατομμύριο, σύμφωνα με τον απολογισμό του πρακτορείου Reuters.

 

Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν μάλιστα σε αριθμό νεκρών την Ιταλία, ο πληθυσμός της οποίας είναι πολύ μικρότερος.

 

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, κατά την καθημερινή ενημέρωση του Τύπου, είπε ότι ο αριθμός των νεκρών, των εισαγωγών στην εντατική και των νέων κρουσμάτων εξακολουθεί να μειώνεται. Ωστόσο μέσα στις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν άλλοι 783 θάνατοι στην Πολιτεία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 8.627.

 

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας προειδοποιούν ότι οι νεκροί στις ΗΠΑ μπορεί να φτάσουν ακόμη και τους 200.000 αν αρθούν πρόωρα τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων και κλεισίματος των επιχειρήσεων. Τα μέτρα αυτά, που έχουν επιβληθεί μέχρι στιγμής σε 42 από τις 50 Πολιτείες, επέφεραν βαρύ πλήγμα στο εμπόριο και κάποιοι οικονομολόγοι προβλέπουν ότι οι απώλειες θέσεων εργασίας μέχρι το τέλος του μήνα θα φτάσουν τα 20 εκατομμύρια, εκφράζοντας αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι δυνατόν να παραταθεί το κλείσιμο των επιχειρήσεων και η απαγόρευση των ταξιδιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα