Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κ Κόσμος

Αναβάλλονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

 Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, εν μέσω της συνεχιζόμενης ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού παγκοσμίως, αποφάσισε τελικά να αναβάλει τη διεξαγωγή της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη.



Όπως δήλωσε το μέλος της ΔΟΕ, Dick Pound, στην USA Today τη Δευτέρα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πρόκειται να αναβληθούν και να διεξαχθούν πιθανότατα το 2021, με τις λεπτομέρειες να διευθετούνται τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

"Με βάση τις πληροφορίες που έχει λάβει η ΔΟΕ, η αναβολή έχει αποφασιστεί”, δήλωσε ο Pound σε τηλεφωνική συνέντευξή του στην USE Today. "Οι παράμετροι δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, αλλά οι Αγώνες δεν θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου, απ’ όσο ξέρω”, πρόσθεσε.



Ο Καναδός Pound, που επί χρόνια ήταν ένα από τα μέλη της ΔΟΕ με τη μεγαλύτερη επιρροή, σημείωσε ότι πιστεύει ότι η ΔΟΕ θα ανακοινώσει σύντομα τις επόμενες κινήσεις της.

"Θα γίνει σταδιακά”, είπε, προσθέτοντας "Θα αναβληθούν και θα ξεκινήσει η αντιμετώπιση των συνεπειών της μετακίνησης αυτής, που θα είναι τεράστιες”.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα