Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε από την προσφορά όλων των δημοτών του Δήμου Ν. Προποντίδας παρέδωσαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καραπανταζής και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Παύλος Κιλήτσος.


Εκεί τους υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Χρήστος Καλομπάτσιος, στους οποίους και εξέφρασαν τη συμπαράσταση όλων των δημοτών του Δήμου Ν. Προποντίδας προς στους σεισμόπληκτους της περιοχής, που δοκιμάζονται. «Στεκόμαστε δίπλα στη Θεσσαλία που μετρά τις πληγές της. Δεν θα μπορούσαμε ως Δήμος να μην είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από το σεισμό, καθώς και εμείς πριν δυο καλοκαίρια βιώσαμε μια ανάλογη  φυσική καταστροφή» ανέφεραν μεταξύ άλλων.


Ο κ. Αγοραστός με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για τη συγκέντρωση των αγαθών, καθώς και για τη στήριξη σε μία στιγμή δύσκολη και απρόβλεπτη. «Ευχαριστώ τους δημότες σας για την προσφορά τους. Μας δίνουν οξυγόνο ελπίδας ότι η κοινωνία βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και τους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αγοραστός.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα