Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εμβολιάζεται όλο το νησί της Αμμουλιανής

Μετά από αίτημα του Δήμου Αριστοτέλη αλλά και τοπικών φορέων της Αμμουλιανής, το Υπουργείο Υγείας και η αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια ενέταξε το νησί  στον εθνικό σχεδιασμό για οριζόντιο εμβολιασμό όσων διαμένουν μόνιμα σε νησιά με πληθυσμό κάτω των χιλίων κατοίκων.


Ο εμβολιασμός θα λάβει χώρα μέχρι τις 16/04/2021.
Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι μόνιμοι κάτοικοι της Αμμουλιανής να δηλώσουν την πρόθεση τους για εμβολιασμό κατά του Covid 19 μέχρι την Κυριακή 04/04/2021

Η δήλωση τους θα γίνεται ενώπιον του Προέδρου της Κοινότητας ή στο μοναδικό φαρμακείο του νησιού ιδιοκτησίας της κ. Καραστεργιου Ελένης.
Κατά τη δήλωση τους οι κάτοικοι θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και να γνωστοποιούν τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου για επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Η προσπάθεια ανάσχεσης της πανδημίας συνεχίζεται με όλες τις δυνάμεις του Δήμου Αριστοτέλη, αναγνωρίζοντας ως ιδιαίτερα θετική την εξέλιξη του οριζόντιου εμβολιασμού των συνδημοτών μας στην Αμμουλιανή, ως ένα επιπλέον πλεονέκτημα έναντι της διασποράς της νόσου αλλά και ενόψει του ανοίγματος της καλοκαιρινής τουριστικής σαιζόν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα