Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021

Ε Επικαιρότητα

Το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών επισκέφτηκε η Κυριακή Μάλαμα

Το Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών επισκέφτηκε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, στο πλαίσιο της στήριξης του έργου των λειτουργών της δημόσιας υγείας στη Χαλκιδική.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκε από τα στελέχη του Κέντρου Υγείας για την μάχη που δίνουν καθημερινά, ενώ αναλύθηκαν κι οι σχεδιασμοί για τη διαδικασία του εμβολιασμού.

 

Όπως υπογραμμίστηκε, το Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών θα αποτελέσει ένα από τα βασικότερα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Χαλκιδικής, με τον σχεδιασμό να περιλαμβάνει τον εμβολιασμό 250 ατόμων κάθε μέρα.

 

Την ίδια στιγμή, το Κέντρο Υγείας συνεχίζει να διενεργεί τεστ και ταυτόχρονα αντιμετωπίζει κι όλα τα περιστατικά υγείας των πολιτών που δεν αφορούν τον κορωνοϊό.

Όπως τονίστηκε, η ομαλή εκτέλεση του σχεδιασμού του εμβολιασμού του πληθυσμού απαιτεί την άψογη λειτουργία του συστήματος άυλης συνταγογράφησης, συντονισμό σε σχέση με τις μετακινήσεις των πολιτών και κυρίως την ενίσχυση με το απαραίτητο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό που απαιτείται για την διαδικασία.

Η κ. Μάλαμα από την πλευρά της επανέλαβε ότι η προσπάθεια των υγειονομικών λειτουργών του Κέντρου Υγείας είναι αξιέπαινη, καθώς προσφέρουν ακατάπαυστα και με αυταπάρνηση στο κοινωνικό σύνολο, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις δομές υγείας της Χαλκιδικής, σημειώνοντας ότι όλους αυτούς τους μήνες ότι η κυβέρνηση δεν ανταποκρίθηκε στις υγειονομικές ανάγκες, αφήνοντας τη δημόσια υγεία αθωράκιστη.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα