Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε Ν. Τρίγλια και Συκιά για covid tests

Οι Δήμοι Ν. Πρπποντίδας και Σιθωνίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πρόκειται να πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον κορωνοϊό.

 


Ειδικότερα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) θα βρίσκετε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου από τις 9:00 έως και τις 13:00, στον χώρο του ΚΑΠΗ Νέας Τρίγλιας.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν το τεστ, θα πρέπει:
• Να γνωρίζουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε).
• Να στείλουν με SMS τον κωδικό 1 στο 13033 για την μετακίνηση τους.

 

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Συκιά του Δήμου Σιθωνίας.


Τα rapid tests θα πραγματοποιηθούν στο χώρο μπροστά από το πρώην Δημαρχείο Τορώνης (νυν Κοινότητα Συκιάς), από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα