Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων στο Λάκκωμα

Την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων στο Λάκκωμα περιλαμβάνει η σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς με τον ανάδοχο εργολάβο. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.661.550,00 € και θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους.Συγκεκριμένα, το έργο αφορά σε υφιστάμενους χωμάτινους δρόμους με προβλήματα. Παρουσιάζουν ήπιο ανάγλυφο και κλίσεις, υψομετρικές διαφοροποιήσεις, λακκούβες και κροκάλες μεγέθους, ικανού να προκαλέσουν βλάβες στα κινούμενα οχήματα. Θα διατηρηθούν οι υφιστάμενες χαράξεις, χωρίς να θιγούν ιδιοκτησίες και στόχος είναι η βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας. Προβλέπεται η κατασκευή υπόβασης, βάσης οδοστρωσίας θραυστού υλικού και ασφαλτόστρωση.

“Η εξυπηρέτηση του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας. Στο μέτρο του εφικτού και του δυνατού θα παρεμβαίνουμε για να διευκολύνουμε την κίνηση στους αγροτικούς δρόμους του δήμου μας” ανέφερε ο δήμαρχος Μ. Καρράς.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα