Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εγκατάστασης του εργολάβου που ανέλαβε το έργο της συντήρησης της 16ης εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου.

Κοπή χόρτων, αποψίλωση δέντρων αλλά και αποκατάσταση καθιζήσεων και φθαρμένων τμημάτων του οδοστρώματος είναι μόνο μερικές από τις εργασίες που θα λάβουν χώρα από την διασταύρωση της Περιστεράς έως τα όρια του Νομού Θεσσαλονίκης και από τον κόμβο της Λακκιάς έως την διασταύρωση της Περιστεράς τις επόμενες μέρες.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος ανέφερε:  

"Ζητούμε την υπομονή των πολιτών για να ολοκληρώσουμε τις εργασίες το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστώ την τεχνική υπηρεσία της ΠΕ Θεσσαλονίκης για την μέχρι πρότινος συνεργασία μας ως Αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών της ΠΚΜ. Επίσης και την τεχνική υπηρεσία Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για την προσπάθεια που κατέβαλε στις παρεμβάσεις από Αγία Αναστασία έως και Αρναία, όπως τις είχαμε προγραμματίσει. Υπολείπεται η διαγράμμιση που θα γίνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών μας και θα συνεχίσουμε καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας μας με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα