Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ποδηλατοπορεία στον Χαβρία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος -VIDEO-

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοπορεία που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ορμύλιας «ΟΡΜΗ» και ο Σύλλογος «Ψακουδιανών».

 

Η εκκίνηση δόθηκε στις 11.00 το πρωί της Κυριακής στα Πεύκα της Ορμύλιας, όπου μοιράστηκαν τα αναμνηστικά καπέλα σε κάθε έναν από τους περίπου εξήντα συμμετέχοντες. Η πορεία συνεχίστηκε κατά μήκος του ποταμού Χαβρία και κατέλειξε  στα Ψακούδια. 

Στη μέση της διαδρομής υπήρχε σταθμός με παγωμένα νερά, ενώ στον τερματισμό δόθηκαν σάντουιτς και χυμοί όχι μόνο προς τους συμμετέχοντες αλλά και σε κάθε άλλο παρευρισκόμενο.

 

Με κοινή τους ανακοίνωση οι δύο Σύλλογοι ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση:

«Σήμερα πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοπορεία από την Ορμύλια μέχρι τα Ψακούδια για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου! Μέλη των συλλόγων «Ορμή» και «Ψακουδιανοί» μοίρασαν καπέλα, νερά, σάντουιτς και χυμούς στους συμμετέχοντες!

Μαζί μας ήταν και η ΟΦΚΑΘ Ορμύλιας για την ασφάλειά μας τους οποίους και ευχαριστούμε! Από αέρος ήταν και ο George Xanthos – Aerial Photography τον οποίο ευχαριστούμε για την κάλυψη της ποδηλατοπορείας! Ευχαριστούμε τον Βασίλη Γκαρλή που μας βοήθησε με τον ήχο της εκδήλωσης! Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους γονείς που μας βοήθησαν και φυσικά αυτά τα υπέροχα παιδιά που συμμετείχαν στη δράση αυτή! Τα λέμε στην επόμενη δράση μας, στις 24 Ιουνίου για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Αντώνη Παπαδημητρίου» στα πλαίσια του πανηγυριού των Αγίων Αποστόλων!" 

 

Πηγή: ormylia.me


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα