Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση Απ. Πάνα με το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών και τη Λ.ΕΦ.Ε.Δ Χαλκιδικής

Συνάντηση με το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών και μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κινήματος Αλλαγής κ. Πάνας Απόστολος.


Κατά τη συνάντηση ο Βουλευτής ενημερώθηκε διεξοδικά για την δράση των δύο φορέων η οποία αφορά εκπαίδευση εθελοντών πολιτών, προκείμενου να συνδράμουν σε οποιαδήποτε φυσική καταστροφή, μαζί με το σύνολο των κρατικών υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και υπηρεσιών των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και των οργανισμών κοινής ωφέλειας, που είναι καθ’ύλην αρμόδιες σε επιχειρησιακό επίπεδο για τις επί μέρους δράσεις πολιτικής προστασίας και κυρίως για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση των καταστροφών (όπως Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα, Ελληνική Αστυνομία).

Ταυτόχρονα συζητήθηκαν από κοινού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο φορείς στην πρόσβαση σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής, λόγω της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας της περιοχής και της μεγάλης έκτασής της.

Ο κ. Πάνας ανέφερε, ότι το έργο που επιτελούν είναι ουσιαστικό καθώς η Χαλκιδική τα τελευταία χρόνια ήρθε αντιμέτωπη με πλήθος φυσικών καταστροφών και σημείωσε, πως από την πλευρά του έχουν γίνει επανειλημμένα κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των υποδομών και των αντιπλημμυρικών έργων της Χαλκιδικής, ενώ τόνισε, πως έπειτα και από συνεργασία του με τον αρμόδιο Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνδράμει στις προσπάθειες των φορέων για τη συνολική προστασία της Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα