Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Χαλκιδική στην έκθεση τουρισμού «IFTM -TOP RESA 2022» στο Παρίσι

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Γαλλίας «IFTM -Top Resa», που πραγματοποιείται από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Paris Expo Porte de Versailles στο Παρίσι, συμμετέχει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τον τουρισμό στην Ευρώπη καθώς τουλάχιστον 200 χώρες συμμετέχουν σε αυτή. Παρών στην έκθεση ήταν και ο υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, Βασίλης Κικίλιας και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης που επισκέφθηκαν και το περίπτερο της Χαλκιδικής.

Ο διευθυντής Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής, Γιώργος Μπρουτζάς είχε συζητήσεις με τον υπουργό Τουρισμού κ. Κικίλια, τον Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Φραγκάκη, τη διευθύντρια ΕΟΤ Γαλλίας κα. Βοζίκη, την προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης του ΕΟΤ κα. Λαζαρίδου, την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κα. Πατουλίδου για απολογισμό της σεζόν που τρέχει και καινούργιες δράσεις που προγραμματίζονται για την νέα τουριστική χρονιά.

 

Η Ελλάδα μπαίνει στον μεγαλύτερο γαστρονομικό οδηγό

Η γαστρονομία της χώρας μας θα προβληθεί παγκοσμίως καθώς θα συμπεριληφθεί στον διάσημο οδηγό, με την συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και ομίλου Michelin να υπογράφεται στο Παρίσι.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης ο οποίος, μιλώντας από τα εγκαίνα της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης TOP RESA, επεσήμανε πως η συνεργασία υπογράφεται την Πέμπτη και η χώρα μας θα μπει επίσημα πλέον ως χώρα στον αστερισμό του Michelin.

Ταυτόχρονα πρόσθεσε πως πρόκειται για μια τεράστια δυνατότητα προβολής της ελληνικής γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα