Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Α Αθλητικά

Κώστας Παπαγιάννης: Εάν φυτρώσει ο σπόρος της ποδοσφαιρικής Χαλκιδικιώτικης ανεξαρτησίας θα είμαι παρών στις εκλογές

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Κασσάνδρας και δήμαρχος Κασσάνδρας, Κώστας Παπαγιάννης φαίνεται πως προχωρά σε διερευνητικές κινήσεις προκειμένου να δηλώσει το παρόν στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής. 

Όπως ξεκαθαρίζει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του θα είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. "εάν και εφόσον φυτρώσει ο σπόρος της ποδοσφαιρικής Χαλκιδικιωτικης ανεξαρτησιας, τότε και μόνο τότε,θα υπάρξουν εξελίξεις" αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιάννης. 

 

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του:

"Πολλοί φίλοι με ρωτούν σχετικά με τις προθέσεις μου για τις επόμενες εκλογικές διαδικασίες στην Ένωση.

ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΩ

ΕΙΜΑΙ με τη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και δεν ανήκω σε κανένα ποδοσφαιρικό μπλοκ.

ΕΊΜΑΙ αυτόνομος και ανεξάρτητος, χωρίς δεσμεύσεις,και εξαρτήσεις.

ΠΙΣΤΕΎΩ από το παρελθόν,στην ποδοσφαιρική ΑΝΟΙΞΗ του τόπου μας.

Η Γνώση,η Εμπειρία,στη διοίκηση και στο ποδόσφαιρο, αποτελούν τα εφόδια,και όχι η συναλλαγή και η εκμετάλλευση της ποδοσφαιρικής φτώχειας,με πάσης φύσεως υλικά και μικροποσα.Η Γνώση και η Εμπειρία, θα αποτελέσουν τη βάση για την ανάδειξη του νέου ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, χωρίς στοιχεία οσφυοκαμψιας,και υποταγής,στα πάσης φύσεως ποδοσφαιρικά συμφέροντα, εγχώρια και εισαγόμενα στον τόπο μας.

ΣΗΜΕΡΑ, δηλώνουμε κάποιοι φίλοι και εγώ, οραματιστές της νέας αυτόνομης τάξης πραγμάτων.

ΣΗΜΕΡΑ, ανάβουμε τη δάδα της αναγέννησης.

ΑΥΡΙΟ, όταν η ιδέα αυτή,βρει συνοδοιπόρους,σε ολόκληρη τη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, βρει ανθρώπους που δεν θα είναι δεμένοι στο άρμα κανενός,που θα κρατήσουν μόνο τη σημαία της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, θα γίνει ποτάμι που θα συμπαρασύρει,όλους όσους πίστεψαν ότι η ποδοσφαιρική ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, άγεται και φέρεται.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, παρακολουθούμε τις εξελίξεις,και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ πως εάν και εφόσον φυτρώσει ο σπόρος της ποδοσφαιρικής Χαλκιδικιωτικης ανεξαρτησίας, τότε και μόνο τότε,θα υπάρξουν εξελίξεις.

Γιατί για όλους όσους πιστεύουμε σ αυτή την ιδέα,σκοπός μας είναι η ποδοσφαιρική αναγέννηση της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,και όχι οι καρέκλες."

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα