Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ματαιώνεται ο επετειακός 50ος Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου

Η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης "Ο Σιθων" ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε η ματαιώνεται η διεξαγωγή του επετειακού 50ος Διεθνούς Κολυμβητικού Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, ο οποίος είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου 2020.

 

Η Ε.Ε.Ν.Ν. "Ο Σίθων" επισημαίναι τα εξής: "Η υγειονομική κρίση που περνάει η χώρα μας έχει σταθεί εμπόδιο και στην δική μας διοργάνωση. Με την απαγόρευση των ανοιχτών εκδηλώσεων αλλά κυρίως βλέποντας την οικονομία μας να πλήττεται. ο σύλλογος αποφάσισε να μεταφέρει τον επετειακό διάπλου για το 2021.

Οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί θα θεωρηθούν έγκυρες και το προσεχές διάστημα  θα ανακοινωθεί η λίστα των συμμετεχόντων για την επόμενη χρονιά". 

 

Όπως αποφάσισε το ΔΣ του Σίθωνα, φέτος θα κολυμπήσουν συμβολικά μόνο έξι Νικήτιανοι, προκειμένου να καταγραφεί ο 50ος Διάπλους και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση. 

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα