Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Α Αθλητικά

«Χρυσός» ο Ανδρέας Βαζαίος

Μεγάλες διακρίσεις για την ελληνική κολύμβηση στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018, με τον Ανδρέα Βαζαίο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στη μικτή ατομική στα 200 μέτρα.

 

Εξαιρετικά κύλησε η πρώτη ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων 2018 που διεξάγονται στην Ταραγόνα της Ισπανίας, για τα ελληνικά χρώματα και κυρίως τη «γαλανόλευκη» κολύμβηση. Στη συλλογή μπήκαν πέντε μετάλλια, με ένα εξ αυτών να είναι χρυσό. Το δεύτερο της ημέρας μετά από αυτό που πήρε στη σκοποβολή η Άννα Κορακάκη.

Ο Ανδρέας Βαζαίος ήταν αυτός που ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, αφού τερμάτισε πολύ εύκολα πρώτος στα 200μ. μικτή ατομική των ανδρών. Ο χρόνος του Έλληνα πρωταθλητή ήταν 1:59.40 και του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Από εκεί και πέρα, η ομάδα 4x100μ. στο ελεύθερο ανδρών πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Απόστολος  Χρήστου στα 50μ. ύπτιο, η Νόρα  Δράκου στα 50μ. ύπτιο και η Άννα  Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα πήραν χάλκινα μετάλλια.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα