Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Χρυσό από την Κορακάκη στους Μεσογεικούς αγώνες!

Η Άννα Κορακάκη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα.

Σε έναν τελικό υψηλού επιπέδου με την Ζοράνα Αρούνοβιτς να κάνει ότι μπορεί για να κλέψει το μετάλλιο, η Κορακάκη ήταν εξαιρετική και με συνολικό σκορ 240.2 κέρδισε την πολύ καλή αθλήτρια από τη Σερβία (πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2017) που συγκέντρωσε 239.9. 

 

Η διαφορά ήταν πολύ μικρή, όμως η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ήταν πολύ ψύχραιμη και τελικά επικράτησε προσθέτοντας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην πλούσια συλλογή της. 

 

Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε η Αιγύπτια Αφάφ Ελχοντόντ με 214.6 ενώ η Δήμητρα Παπακανέλλου ολοκλήρωσε στην 8η θέση με 109.9.

 

Η Κέλλυ Αραούζου άνοιξε το δρόμο των μεταλλίων για την Ελλάδα στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες που γίνονται στην Ταραγόνα. Η Αραούζου έπεσε στα 800 μέτρα και πήρε το χρυσό μετάλλιο που ήταν και το πρώτο για την Ελλάδα στη διοργάνωση. Ολοκλήρωσε την διαδρομή σε 8:50:51, πάνω από ένα λεπτό ταχύτερα από την δεύτερη Αριάνα Βαλόνι από το Σαν Μαρίνο. H ελληνική αποστολή αποτελείται από 299 άτομα και είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και άλλα μετάλλια για την Ελλάδα.

Πηγή:sportsfeed.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα