Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πολυγύρου - Πρόγραμμα

Εκδηλώσεις για το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, θα πραγματοποιηθούν στον Πολύγυρο, την Ορμύλια, τη Γαλάτιστα και την Παλαιόχωρα, στις 7, 8, 9 και 14 Δεκεμβρίου 2018 αντίστοιχα, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

           Η πόλη του Πολυγύρου όπως και όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα κινούνται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με χιλιάδες λαμπιόνια και πολύχρωμα στολίδια να φωτίζουν δρόμους, πάρκα και πλατείες, δημιουργώντας εντυπωσιακήατμόσφαιρα.

           Η φωταγώγηση των δέντρων πλαισιώνεται από γιορτινές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια, κάλαντα, κεράσματα και δωράκια και τον Άγιο Βασίλη.

Στόχος μας η πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών για τις δράσεις  που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και ευχή μας η όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή!

           Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και οργανώνονται από τον Δήμο Πολυγύρου και το  Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου, «Αριστοτέλης», με τη συνεργασία των τοπικών φορέων και συλλόγων.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:


ΠΑΡΑΣKEYH 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ) 
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου
(Συμμετέχουν: το τοπικό Συμβούλιο , το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου,  οι Σύλλογοι Γονέων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Πολυγύρου, ο Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών και Κοινωνικής Ανάπτυξης Πολυγύρου, ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  Πολυγύρου,  ο Λαογραφικός  Όμιλος Πολυγύρου, ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου, το   φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου "Κυβωτός", ο Σύλλογος  Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, ο Σύλλογος Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Διετριμένου Δ. Πολυγύρου, ο Σύλλογος καλλιτεχνών εικαστικών τεχνών Πολυγύρου, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαλκιδικής "η Δωδώνη", ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής "Νίκος Καζαντζάκης" , Σύλλογος φίλων παιδικής χορωδίας  Πολυγύρου και ο  Ποντιακός Σύλλογος Πολυγύρου)  

5.00μ.μ Συγκέντρωση μαθητών και γονέων στα σχολεία του Πολυγύρου και με συνοδεία των Δημοτικών Φιλαρμονικών Πολυγύρου – Γαλάτστας και Παλαιόχωρας θα παρελάσουν στην πόλη τραγουδώντας κάλαντα με τελικό προορισμό το Δημαρχείο.
•    6.00μ.μ Κάλαντα από την (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ χορωδία ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ)
•    6.30μ.μ Άναμμα του δένδρου από τον Δήμαρχο
•    6.45μ.μ Ακολουθεί χάπενινγκ με δυο σκανταλιάρικα ξωτικά η Μπάμ-μπάμ & Μπίου-μπίου .Σας περιμένουν παιχνίδια, χοροί, face painting, ξυλοπόδαρος και ο ερχομός του Αϊ-Βασίλη. Ένα απολαυστικό πάρτι σας περιμένει.  Συγχρόνως οι Σύλλογοι  κερνούν τον κόσμο ζεστό κρασί με φρούτα και μυρωδικά σε συνδυασμό με παραδοσιακά γλυκίσματα.
•    Πινάτες δίνουν μια χαρούμενη νότα
•    Η βραδιά θα κλείσει με Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό , στο λευκό χιονισμένο τοπίο.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΟΡΜΥΛΙΑ)  
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου
(Συμμετέχουν το τοπικό Συμβούλιο , ο Σύλλογος Γυναικών Ορμύλιας "ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ" , το ΚΔΑΠ Ορμύλιας, ο Παιδικός Σταθμός , οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείο–ο Σύλλογος Μπάσκετ  "ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ").
•    5.00μ.μ Συγκέντρωση των παιδιών στο πάρκο.
•    5.15μ.μ Αναχώρηση μαζί με την Φιλαρμονική Πολυγύρου για την πλατεία, διασχίζοντας το χωριό και παίζοντας κάλαντα.
•    6.00μ.μ στην ΠΛΑΤΕΙΑ:
•    κάλαντα από την Φιλαρμονική Πολυγύρου
•    6.30μ.μ Άναμμα του δένδρου από τον Δήμαρχο
•    Ακολουθεί χάπενινγκ με δυο σκανταλιάρικα ξωτικά η Μπάμ-μπάμ & Μπίου-μπίου .Σας περιμένουν παιχνίδια, χοροί, face painting, ξυλοπόδαρος και ο ερχομός του Αϊ-Βασίλη. Ένα απολαυστικό πάρτι σας περιμένει.  Συγχρόνως οι Σύλλογοι  κερνούν τον κόσμο ζεστό κρασί με φρούτα και μυρωδικά σε συνδυασμό με παραδοσιακά γλυκίσματα.
•    Συγχρόνως ο Σύλλογος Γυναικών Ορμύλιας κερνάει τον κόσμο ζεστό κρασί με φρούτα και μυρωδικά.
•    Παζάρι αγάπης από το ΚΔΑΠ
•    Πινάτες δίνουν μια χαρούμενη νότα
•    Η βραδιά θα κλείσει με Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό , στο λευκό χιονισμένο τοπίο.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  (ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ) 
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου
(Συμμετέχουν το τοπικό Συμβούλιο , ο Σύλλογος Γονέων Γ/σίου, ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού, ο Σύλλογος Γονέων Λυκείου, ο Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου, ο Παιδικός Σταθμός,  ο Σύλλογος Γυναικών , το Τμήμα  Αγιογραφίας  Γαλάτιστας- Σχολές Εκκλησιαστικών τεχνών Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού  Αγ. Ορους & Αδραμερίων, Χορευτικός Όμιλος Γαλάτιστας,  ο  Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος "ΑΛΚΗ" , η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Γαλάτιστας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος τεχνών Γαλάτιστας "Ανθεμούσες", ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΝΘΕΜΟΥΣ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΓΑΛΑΤΕΙΑ», ο Α.Ο.  Γαλάτιστας,  και ο Σύλλογος Νεολαίας)

•    6:30 Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου με συνοδεία της Μικτή Χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Γαλάτιστας και της Φιλαρμονικής Γαλάτιστας.
•    Ακολουθεί χάπενινγκ με δυο σκανταλιάρικα ξωτικά η Μπάμ-μπάμ & Μπίου-μπίου .Σας περιμένουν παιχνίδια, χοροί, face painting, ξυλοπόδαρος και ο ερχομός του Αϊ-Βασίλη. Ένα απολαυστικό πάρτι σας περιμένει.  Συγχρόνως οι Σύλλογοι  κερνούν τον κόσμο κρασί σε συνδυασμό με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ποπ κορν κ.λ.π
•    Πινάτες δίνουν μια χαρούμενη νότα
•    Η βραδιά θα κλείσει με Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό , στο λευκό χιονισμένο τοπίο.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Οι «Θαμυριάδες» στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
 Μια ξεχωριστή συναυλία θα δώσει το βραβευμένο γυναικείο φωνητικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Πολύγυρου «Θαμυριάδες» στις 20:30, στο θέατρο του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, στη Θεσσαλονίκη.
Θα ακουστούν έργα των Μπάμπη Κανά, Άλκη Μπαλτά, Χρήστου Σαμαρά και Φίλιππου Τσαλαχούρη υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαρίας Παπαγεωργίου.
Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 7ου κύκλου συναυλιών «Σύγχρονοι Έλληνες Συνθέτες στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο», που διοργανώνει το τμήμα Μουσικών Σπουδών Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών.
Η Είσοδος ελεύθερη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ(ΟΛΥΝΘΟΣ)
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά
(Συμμετέχουν το τοπικό Συμβούλιο, το Κ.Α.Π.Η Ολύνθου, ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού, ο Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου, ο Σύλλογος Γυναικών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος)
•    11.00 π.μ Επόμενη στάση του Αι Βασίλη στο Κ.Α.Π.Η της Ολύνθου. Φυσικά τον ακολουθούν πιστά τα δυο του ξωτικά και η νεράιδα που θα γεμίσει χρυσόσκονη και χρώματα τα παιδικά προσωπάκια.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΔΟΥΜΠΙΑ)
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά
(Συμμετέχουν το Τοπικό Συμβούλιο , ο Σύλλογος Γυναικών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος)

•    16:30 Στολισμός-φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου με συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τα παιδιά των Δουμπιών . Διασκέδαση των παιδιών στην   Ρούντολφ μη σταματάς τρέξε για τα Δουμπιά μαζί με τα   ξωτικά που θα διασκεδάσουν τα παιδιά και τη νεράιδα που θα γεμίσει χρυσόσκονη και χρώματα τα παιδικά προσωπάκια.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ(ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ)
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου
(Συμμετέχουν το Τοπικό Συμβούλιο,  ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιόχωρας , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας ''Η ΕΛΠΙΣ'', ο Συλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου  και Γ/σίου Ζερβοχωρίων)

5.00μ.μ Άναμμα του δένδρου και κάλαντα από την χορωδία του Συλλόγου Φίλων της Παράδοσης Πανζερβοχωρίων , την χορωδία ΕΑΣ Γεροπλατάνου,  με συνοδεία της Φιλαρμονικής  Παλαιόχωρας.
•    6.00μ.μ Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιόχωρας , ο Πολιτιστικός Συλλογής Παλαιόχωρας ''Η ΕΛΠΙΣ'', ο Αθλητικός Συλλογος Χολομών Ρ.Π. και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου και Γ/σίου Ζερβοχωρίων  κερνάνε τον κόσμο κρασί σε συνδυασμό με παραδοσιακά γλυκίσματα.
•    Πινάτες δίνουν μια χαρούμενη νότα
•    Η βραδιά θα κλείσει με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΑΓ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ)
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά
(Συμμετέχουν το τοπικό Συμβούλιο , και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίου Προδρόμου, ο Αθλητικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Νεολαίας)

•    7.30 μ.μ πλατεία-εκκλησία χωριού
•    Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Αγ. Προδρόμου
•    Μμμμ κάτι μυρίζει εδώ, ο άγιος Βασίλης πεινασμένος φτάνει στον Άγιο Πρόδρομο τα ξωτικά του όμως του τρώνε όλα τα σουβλάκια και μένει νηστικός, η νεράιδα στολίζει με όμορφες ζωγραφιές τα πρόσωπα.

 

 ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΒΡΑΣΤΑ)
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά
 (Συμμετέχουν το τοπικό Συμβούλιο , ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού, ο Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου, ο Σύλλογος Γυναικών Βραστών)
•    4.30μ.μ στην πλατεία του χωριού Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Βραστών
•    Επόμενη στάση του Αι Βασίλη η πλατεία των Βραστών πιστοί του ακόλουθοι τα δυο του ξωτικά και η νεράιδα που θα γεμίσει χρυσόσκονη και χρώματα τα παιδικά προσωπάκια.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
19.00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΗ  ΣΥΝΑΥΛΙΑ
1.    ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
2.    ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ
3.    ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ «Η ΠΛΟΥΜΠΩ & ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ
4.    ΣΥΝΟΛΑ  ΒΙΟΛΙΟΥ
                   ΚΙΘΑΡΑΣ
                   ΠΙΑΝΟΥ
                   ΦΛΑΟΥΤΟΥ
 

ΚΥΡΙΑΚΗ  16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
19.30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ
1.    ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
2.    ΠΑΙΔΙΚΗ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
3.    ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
4.    ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ  ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ  &  ΙΡΙΣ  ΔΗΜΟΥ  ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΒΑΒΔΟ)
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά
 (Συμμετέχουν το τοπικό Συμβούλιο , η Ένωση νεολαίας Βάβδου  και ο Σύλλογος Χορευτικών Βάβδου)

•    5.00 μ.μ  Συνέχεια της διαδρομής του Αι Βασίλη η ορεινή Βάβδος.  Αστεία ξωτικά και η νεράιδα που θα γεμίσει χρυσόσκονη και χρώματα τα παιδικά προσωπάκια θα είναι εκεί.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΜΑΡΑΘΟΥΣΑ)
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά
(Συμμετέχουν το Τοπικό Συμβούλιο , ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μαραθούσας)
•    5.00μ.μ στο Πλατεία χωριού Μαραθούσας Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Κρήμνης και της Μαραθούσας .
•    Διασκέδαση των παιδιών Επόμενη στάση του Αι Βασίλη η πλατεία της Μαραθούσας, φυσικά τον ακολουθούν πιστά τα δυο του ξωτικά και η νεράιδα που θα γεμίσει χρυσόσκονη και χρώματα τα παιδικά προσωπάκια.

 

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ(ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ)
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά
 (Συμμετέχουν το τοπικό Συμβούλιο , οι Σύλλογοι Γονέων Δημοτικού Σχολείου και  Νηπιαγωγείου Ταξιάρχη, Πολιτιστικός Σύλλογος Ταξιάρχη)
•    4.00μ.μ Δημοτικό σχολείο του Ταξιάρχη
•    Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Ταξιάρχη
•    Ο Αι Βασίλης προχωρά με το έλκηθρο του και φτάνει στον Ταξιάρχη, τα ξωτικά πιάνουν δουλειά μαζί με τα παιδιά, κέφι γλέντι και χαρά γεμίζει η βραδιά. Τα μαγικά πινέλα αναλαμβάνουν τη ζωγραφική προσώπου

 

 ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ (ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟΣ)
''ΜΥΡΙΣΑΝ ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ'' 11.00 Π.Μ
        Στην στολισμένη πλατεία του χωριού ,μετά το πέρας της θείας Λειτουργείας ο ΑΕΣ θα δημιουργήσει  μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα προσμονής και ελπίδας που θα ενώσουν τα μέλη του με τους επισκέπτες.
        Με επίκεντρο την όμορφη φάτνη μας,που και πάλι θα σας εντυπωσιάσει, και το Χριστουγεννιάτικο δένδρο που για φέτος θα είναι ''Δένδρο ευχών'' για  μικρούς και μεγάλους που αισθάνονται παιδιά ,η Γεροπλατανιώτικη Χορωδία θα ψάλλει παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα και θα τραγουδήσει παραδοσιακά τραγούδια της περιοχής μας.
         Θα προσφερθούν κάστανα και γλυκό ζεστό κρασί,τσάι και τα πατροπαράδοτα ''κάλαντα'' .Θα υπάρξουν εκπλήξεις!!!!!!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ(ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ)

•    5.00μ.μ Στο ZM PALLAS της Παλαιόχωρας, το Ν.Π του Δ.Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»,  το Τοπικό Συμβούλιο,  ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιόχωρας , ο Πολιτιστικός Συλλογής Παλαιόχωρας ''Η ΕΛΠΙΣ'', και ο Συλλογής Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου  και Γ/σίου Ζερβοχωρίων διοργανώνουν Γιορτή για παιδιά στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ  Ακολουθεί χάπενινγκ με δυο σκανταλιάρικα ξωτικά η Μπάμ-μπάμ & Μπίου-μπίου .Σας περιμένουν παιχνίδια, χοροί, face painting, ξυλοπόδαρος και ο ερχομός του Αϊ-Βασίλη. Πινιάτες χριστουγεννιάτικες θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους.  Ένα απολαυστικό πάρτι σας περιμένει.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  (ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟΣ)
(Συμμετέχουν το τοπικό Συμβούλιο και ο  Αθλητικός  Εκπολιτιστικός  Σύλλογος  Γεροπλατάνου)
17.00 το απόγευμα Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στα γραφεία του Αθλητικού Συλλόγου με προσφορά    δώρων  από Αι-Βασίλη .
•    Κάπου να ξαποστάσει ψάχνει ο Άγιος Βασίλης και βρίσκει κατάλυμα στην κοινότητα του Γεροπλατάνου. Τα ξωτικά με τις σκανταλίες τους  θα σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Τα αστεράκια και οι χιονονιφάδες δεν θα λείπουν από τα προσωπάκια..


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα