Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Χριστούγεννα με το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου

Με χαρούμενες νότες και γιορτινή μουσική από τους μαθητές και τα σχήματα του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» θα πλημμυρίσει για τρεις ημέρες το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

 

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μαθητική συναυλία του Ωδείου με τη συμμετοχή του Προκαταρκτικού Τμήματος της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου, του τμήματος της Μουσικής Προπαιδείας και συνόλων κιθάρας, πιάνο, βιολιού και φλάουτου.

 

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 20:00, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου θα ανέβουν η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου και το γυναικείο φωνητικό σύνολο «ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ».

 

Τέλος η Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 είναι αφιερωμένη στη Μικτή Χορωδία Πολυγύρου, τη Βυζαντινή Χορωδία και τη Φιλαρμονική Γαλάτιστας & Ζερβοχωρίων, τις οποίες το κοινό θα απολαύσει σε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη συναυλία στις 19:30.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα