Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Πρεμιέρα για την Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Πολυγύρου

Η πρώτη προβολή ταινίας της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Πολυγύρου για το 2017-2018 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, Μ. Σαράντη και των Αντιδημάρχων, Χ. Βορδού, Δ. Κοντογιώργη και Γ. Ματέα. 

 

Η φετινή περίοδος άνοιξε με την Ιταλική κωμωδία «Τα παράπονα στον Δήμαρχο», που πρόσφερε άφθονο γέλιο στο κοινό με καταστάσεις και νοοτροπίες τόσο κοντινές στις δικές μας.

Έως τον Μάρτιο όσοι αγαπούν το σινεμά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δεκαπέντε αριστουργήματα του διεθνούς κινηματογράφου μεταξύ των οποίων: «Σύμμαχοι» με τον Μπραντ Πιτ και την Μαριόν Κοτιγιάρ, «Φρίντα» με την Σάλμα Χάγιεκ και τον Αντόνιο Μπαντέρας, «Μικοαπατεώνες» σε σκηνοθεσία Γούντι Άλεν, «Ο Λαβύρινθος του Πάνα» (Γκιγιέμο Ντελ Τόρο), «Το Τέρας» με τον Ρομπέρτο Μπενίνι, με ελεύθερη είσοδο. Οι προβολές θα γίνονται Τετάρτη στις 19:30.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Πολυγύρου μπορείτε να βρείτε στο site του δήμου www.polygyros.gr και στο Facebook στη σελίδα της κινηματογραφικής λέσχης.

 

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε:

«Τον προηγούμενο χρόνο αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πολυγύρου, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας. Έχουμε την πεποίθηση ότι οι λάτρεις του κινηματογράφου θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια της λέσχης φέτος με μεγαλύτερη θέρμη. Οι προβολές των ταινιών εντάσσονται σε πλαίσιο μιας σειράς πολιτιστικών δραστηριοτήτων, οι οποίες προσφέρονται δωρεάν στο κοινό και ελπίζουμε ακόμη περισσότερο να αγαπήσουν την 7η τέχνη».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα