Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Μάγεψαν το κοινό του Φεστιβάλ της Θάλασσας ο Μάριος Φραγκούλης και η Deporah Myers

Ο μοναδικός Μάριος Φραγκούλης με τη σπουδαία Deborah Myers, συνοδευόμενοι από 11 κορυφαίους μουσικούς μας προσέφεραν χθες στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών, ένα βράδυ γεμάτο αισθήματα και αισθήσεις, ερωτικό και ταξιδιάρικο.

Ένα πρόγραμμα με μερικά από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια - κάθε εποχής - από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο, απρόσμενες διασκευές μα και αγαπημένα ελληνικά, ερμηνευμένα μοναδικά από τον Μάριο, που θα μας μείνει αξέχαστο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια σημαντικότατα projects, τα οποία κέρδισαν το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού σε όλον τον κόσμο. Η Deborah Myers, μια από τις πιο δημοφιλείς και χαρισματικές ερμηνεύτριες της γενιάς της, βρίσκει πάντα τον χρόνο να επισκέπτεται την αγαπημένη της Ελλάδα.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής, ο Χαλκιδικιώτης, Μαργαρίτης Σχοινάς με την οικογένειά του. Τους καλλιτέχνες παρακολούθησε και η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα