Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Εκδηλώσεις στη Ν. Ποτίδαια από 20 έως 22 Αυγούστου 2022

Τριήμερες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Ν.Προποντίδας στη Ν. Ποτίδαια από 20 έως 22 Αυγούστου στο πλαίσιο του εορτασμού της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας, η Κοινότητα Ν. Ποτίδαιας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνουν τριήμερες εκδηλώσεις στη Ν. Ποτίδαια.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακή βραδιά με τη συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών τμημάτων συλλόγων του Δήμου.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, θα προβληθεί ταινία του Ιατρού Ιωάννη για τη Ν. Ποτίδαια. Θα προλογίσει η φιλόλογος Μαρία Σώη, ενώ θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδόπουλος. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τον Ζαφείρη Σκαρλάτο και την ορχήστρα του.

Τη Δευτέρα θα ψαλλεί πανηγυρικός εσπερινός και στις 19.30 θα γίνει περιφορά της εικόνας. Στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τη Μαρία Άρνη.

Κεντρική πλατεία Ν. Ποτίδαιας,/ Ώρα έναρξης: 21.00.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα