Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Ο Τομ Χανκς αποθέωσε την Ελλάδα στην τελετή απονομής των «Χρυσών Σφαιρών»

Ο Τομ Χανκς που πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης, βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, στην τελετή απονομής των «Χρυσών Σφαιρών 2020» στο Χόλιγουντ, και παρέλαβε το βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ για το σύνολο της καριέρας του.

 

«Έχω κάποιες απορίες ωστόσο, μετά την πολιτογράφησή μου ως Έλληνας πολίτης. Πρώτον, πρέπει να πάω φαντάρος; Γιατί ούτως ή άλλως δεν θα ήμουν καλός. Πονάνε τα γόνατά μου και είμαι ένας ηλικιωμένος πια. Δεύτερον, πρέπει να πληρώνω φόρους; Ή αρκεί να πληρώνω με μετρητά και όλα καλά;» διερωτήθηκε, κάνοντας προφανώς χιούμορ, ο αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, σε εκδήλωση μετά την απονομή των «Χρυσών Σφαιρών 2020».

 

«Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα "καταφύγιο". Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος!» δήλωσε με ενθουσιασμό ο Τομ Χανκς.

 

πηγή: protothema.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα