Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο του Π.Ο.Μ -ΦΩΤΟ-

Ένα όνειρο του Παναθλητικού Ομίλου Ν. Μουδανιών για πολλά χρόνια έγινε πραγματικότητα, κατά τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου του Π.Ο.Μ «Ανδρομάχη Δόμβρου- Πατίστα» παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Το Κλειστό Γυμναστήριο ονομάζεται «Ανδρομάχη Δόμβρου – Παπίστα» ως φόρος τιμής στην Καθηγήτρια Σωματικής Αγωγής και αθλήτρια, η οποία απεβίωσε προ μερικών ημερών και συνέβαλλε τα μέγιστα επί 50 χρόνια για την αθλητική ανάπτυξη της περιοχής

Για το σημαντικό αποτέλεσμα μίας ομαδικής δουλειάς έκανε λόγο ο Δήμαρχος Μ. Καρράς, καθώς η δημοτική αρχή ασπάστηκε το όραμα του Π.Ο.Μ. και με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την παραχώρηση του χώρου. Στη συνέχεια η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενέταξε σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής το έργο για χρηματοδότηση στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που υλοποιεί η ΠΚΜ.


Ο Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον αθλητικό κόσμο και τη νεολαία των Νέων Μουδανιών. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Δήμο Νέας Προποντίδας και προσωπικά τον Δήμαρχο Μανώλη Καρρά, όσο και τον Παναθλητικό Όμιλο για την εξαιρετική συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρίας Χαλκιδικής, που εργάστηκαν μεθοδικά προκειμένου να γίνει πράξη μια σπουδαία αθλητική υποδομή για την περιοχή.
Με πόρους που διασφαλίσαμε από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καταφέραμε να κάνουμε πράξη αυτό που περίμενε για πολλά χρόνια η τοπική κοινωνία. Ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο όπου μαζί με το υπάρχον, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο αθλητικών υποδομών για όλους τους κατοίκους της περιοχής».



Τη χαρά του για το σημαντικό έργο που υλοποιήθηκε εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συνεχάρη με τη σειρά του όλους τους εμπλεκομένους φορείς. Την ικανοποίησή του που ακόμη μία υποδομή έρχεται να διευκολύνει αθλητές του τόπου μας εξέφρασε ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας Απόστολος Πάνας, ενώ συνεχάρη τον Δήμο Νέας Προποντίδας, την Περιφέρεια και την ΑΝΕΤΧΑ για την υλοποίηση του έργου.

Ο Πρόεδρος του Π.Ο.Μ. Φώτης Χατζηιορδάνης δεν έκρυψε τη χαρά του, που ένα όνειρο χρόνων πήρε σάρκα και οστά. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει την προσωπικότητα και την προσφορά στον αθλητισμό της Ανδρομάχης Δόμβρου- Πατίστα, το όνομα της οποίας φέρει το κλειστό γυμναστήριο.

Για την εξαιρετική συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και τα έργα που είναι σε εξέλιξη έκανε λόγο ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ, Γ. Πασαλής Γιώργος Πασαλής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα