Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προβολή του Άλσους Αριστοτέλη στη λιβανέζικη τηλεόραση

Μεγάλη προβολή του Άλσους Αριστοτέλη και του αρχαιολογικού χώρου των Σιδηροκαυσίων. Για πρώτη φορά στην ιστορία του προορισμού, πραγματοποιήθηκε live παρουσίαση του Άλσους στη λιβανέζικη τηλεόραση μέσω της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας του Λιβάνου Annahar Newspaper.


Με το μήνυμα «Ελλάδα δεν είναι μόνο τα νησιά» η αρχισυντάκτρια της Annahar Newspaper, Roula Nehmen παρουσίασε στο Λίβανο το πράσινο μακεδονικό τμήμα της Ελλάδας (όπως ακριβώς είπε), ως γενέτειρας του Αριστοτέλη και πύλης του Αγίου Όρους.


Η ξενάγηση της λιβανέζικης αποστολής συνεχίσθηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Σιδηροκαυσίων, αλλά και στα προσκυνήματα στους φυσικούς δασότοπους και ελατότοπους του Νεοχωρίου. Εκεί ο δημοσιογράφος Georges Maalouly πραγματοποίησε λήψεις πλάνων για λογαριασμό του εκκλησιαστικού τηλεοπτικού σταθμού Mariam TV, στον οποίο θα προβληθεί μεγάλο προσκυνηματικό αφιέρωμα στην Ανατολική Χαλκιδική.

Μετά τη συγχοροστασία στην Ακολουθία του Εσπερινού στο Νεοχώρι, η οποία αποτελεί μέρος του προγράμματος θρησκευτικών εκδηλώσεων στη μνήμη της Αγίας Βαρβάρας, η λιβανέζικη αντιπροσωπεία θα παρακολουθήσει σε εργαστήρι του οικισμού μια ιδιαίτερη επίδειξη προετοιμασίας υφαντών φορεσιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα