Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε τη Χαλκιδική

Επίσκεψη στη Χαλκιδική πραγματοποίησε την Τρίτη ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Η παρουσία του κ. Λοβέρδου στη Χαλκιδική εντάσσεται στο πλαίσιο των προεκλογικών του επισκέψεων σε όλη τη χώρα που ως στόχο έχει την αύξηση της εκλογικής του δύναμης ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών, ο πρώτος γύρος των οποίων θα λάβει χώρα σε έναν περίπου μήνα, στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ μετείχε σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο στον Πολύγυρο με τη διοίκηση και τα εργατικά σωματεία. Στη συνέχεια συνανυήθηκε με τον δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο στο δημαρχείο. Αμέσως μετά μετέβη στα Ν.Μουδανιά όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά στο δημαρχείο.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με ομιλία του στο Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών παρουσία του βουλευτή ΚΙΝ.ΑΛ Χαλκιδικής, Απόστολου Πάνα, των νυν και πρώην Γ.Γραμματέων της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝ.ΑΛ, Αργύρη Τσινά και Γιώργου Παπαδόπουλου, του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Πάχτα, του αντιδημάρχου Πολυγύρου, Χρήστου Κομπόγιαννου, πολιτευτών του ΚΙΝ.ΑΛ, στελεχών και μελών του Κινήματος.

Τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ προλόγισε ο πρώην δήμαρχος Μουδανιών, Ανδρέας Παπαγιάννης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε χαρακτηριστικά "επιστρέφουμε με το ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας οτι σε περίπτωση νίκης του θα αλλάξει το όνομα του ΚΙΝ.ΑΛ και θα επαναφέρει το όνομα "ΠΑΣΟΚ" υπενθυμίζοντας έτσι στους Έλληνες τις τομές, τις μεταρρυθμίσεις και το κοινωνικό έργο του ΠΑΣΟΚ εναρμονίζοντας το άμεσα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι εαν εκλεγεί πρόεδρος του Κινήματος μπορεί να υπερδιπλασιάσει το ποσοστό του και από ένα κόμμα του 8% να φτάσει στο 20% και να ξαναγίνει έτσι ένα κίνημα εξουσίας.

Απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους Δημοκράτες της Χαλκιδικής που είτε δυσαρεστήθηκαν από το ΚΙΝ.ΑΛ. είτε απείχαν τα τελευταία χρόνια από την ενεργό δράση για άλλους λόγους, να επιστρέψουν στο Δημοκρατικό χώρο και να ξαναφτίαξουν όλοι μαζί, όπως είπε, το μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ.

"Από αυτή τη μάχη για την κοινωνία, για τη Δημοκρατία και για τη χώρα, δεν περισσεύει κανείς" δήλωσε χαρακτηριστικά δίνοντας με όλους τους Χαλκιδικιώτες ραντεβού στις 14 εσωκομματικές κάλπες στις 5 Δεκεμβρίου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα