Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βραβείο για το Lily Ann Boutique Hotel στη Νικήτη

Μια ακόμη διάκριση έλαβε ο ξενοδοχειακός όμιλος της Αcrotel που δραστηριοποιείται στην περιιοχή της Νικήτης, στη Χαλκιδική.

Αυτή τη φορά για το ξενοδοχείο “Lily Ann Boutique Hotel”, στην ακτή Ελιάς, που στα GREEK HOSPITALITY AWARDS 2021 βραβεύτηκε ως το καλύτερο ελληνικό Boutique Hotel!


H σύνδεση του μοντέρνου design με τον περιβάλλοντα χώρο και την φύση, η εξαιρετική γαστρονομία, και επαφή με την τοπική κουλτούρα, προσδίδουν στο “Lily Ann Boutique Hotel” τον μοναδικό του χαρακτήρα.

Για αυτή του την διάκριση ο όμιλος της Acrotel Hotels & Villas θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φιλοξενούμενους αλλά και το προσωπικό που ψήφισαν το “Lily Ann Boutique Hotel” ως το καλύτερο Boutique Hotels της χώρας.
Το βραβείο έλαβε εκ μέρους τους ομίλου της Acrotel, η Αναστασία Ελένη Πουρνάρη, Social Media Specialist & Digital Marketing.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα