Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εθελόντριες άλλαξαν την όψη δημοτικών κτιρίων στη Ν. Τρίγλια

Όταν το μεράκι συμπράττει με το ταλέντο, την καλαισθησία και την αγάπη για τον τόπο, γίνονται θαύματα. Με παρακίνηση της δημοτικής συμβούλου Αθανασίας Εμμανουηλίδου και τη στήριξη του Δήμου Ν.Προποντίδας, δύο εθελόντριες, οι Ευρυδίκη Φίκαρη και Τζίνα Νικολαΐδου ανέβαλαν εθελοντικά να μεταμορφώσουν την άθλια όψη ενός δημοτικού κτιρίου, που κάποιοι “δήθεν” φίλαθλοι θέλησαν να "κακοποιήσουν".


Το δημοτικό κτήριο στην καρδιά της Ν.Τρίγλιας, που λειτουργεί ως δημόσιες τουαλέτες, και βρίσκεται έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο είναι πλέον πανέμορφο.

Το παράδειγμα των δύο κυριών άξιο προς μίμηση σε αντίθεση με τη στάση κάποιων που δε σέβονται την περιουσία των δημοτών.

Ο Δήμος καλεί κι άλλους εθελοντές να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και δηλώνει πρόθυμος να διαθέσει τα απαιτούμενα υλικά. Ευχή όλων ο σεβασμός της όμορφης όψης του κτιρίου και ελπίζουμε να μη δούμε να καταστρέφεται.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα