Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Κασσάνδρα 'ταξιδεύει' στις Η.Π.Α

Η Κασσάνδρα "ταξιδεύει" στις Η.Π.Α μέσα από τους φωτογραφικούς φακούς και τα εμπνευσμένα κείμενα τριών Αμερικανών δημοσιογράφων.

Την ξενάγηση τους σε σημεία της Κασσάνδρας, που επέλεξε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, ανέλαβαν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αστέριος Κατσάνης και η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου.

Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το γαλάζιο της θάλασσας και τις φυσικές ομορφιές της Κασσάνδρας, τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της περιοχής και την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα.

Σύμφωνα με τις ενέργειες του υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Κεντρικής Μεκεδονίας, δρομολογείται σε τρία χρόνια από τώρα να υπάρξει απευθείας πτήση Η.Π.Α - Θεσσαλονίκη και επομένως οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι έρχονται ως προπομποί της νέας αγοράς για τη Χαλκιδική.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα