Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες κοπής χόρτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021.


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νεών Μουδανιών, στο ύψος του Α/Κ Σιθωνίας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και των δύο κατευθύνσεων ταυτόχρονα και τμηματικά.


Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, από τις 7.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα