Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αγιασμός στα σχολεία της Αρναίας -ΦΩΤΟ-

Τον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στις σχολικές μονάδες της Αρναίας έψαλε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητος, παρουσία του δημάρχου Αριστοτέλη, Στέλιου Βαλιάνου, του αντιδημάρχου, Γιώργου Θαλασσινού και του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, Αγαπητού Κιάτου.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν μόνο τα πενταμελή κάθε τάξης, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.
Ο Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και να τους ευχηθούν καλή σχολή χρονιά.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος ανέφερε:

«Αυτή είναι μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά, ένα στοίχημα για όλους, να συμβαδίσουν περισσότερο από ποτέ η γνώση και ασφάλεια στα σχολεία του Δήμου μας. Οι διευθυντές των σχολείων και οι υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, μας διαβεβαιώνουν για την πιστή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας, ενώ η συνδρομή των σχολικών επιτροπών του Δήμου, έχουν ήδη μεριμνήσει, ώστε η χρονιά να ξεκινήσει υπό τις καλύτερες συνθήκες σε επίπεδο κτιριακών υποδομών και υποδομών υγιεινής. Εύχομαι σε όλους μια εξαιρετική σχολική χρονιά, μια κανονική σχολική χρονιά, που θα επιτρέψει στα παιδιά μας να επικεντρωθούν στην πρόοδό τους.»

του Στ.Ρήγα

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα