Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πολύγυρος: Διαμαρτυρία υγειονομικών έξω από το Νοσοκομείο -VIDEO-

Διαμαρτυρία έξω από το νοσοκομείο Πολυγύρου πραγματοποιούν γιατροί και νοσηλευτές την πρώτη μέρα της εφαρμογής του μέτρου περί διαθεσιμότητας ανεμβολίαστων εργαζομένων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την τελευταία εβδομάδα και υπό το βάρος των πιέσεων που ασκήθηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου εμβολιάστηκε μεγάλος αριθμός εργαζομένων για να μη βγει σε διαθεσιμότητα.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Ηλίας Λαζάρου, μιλώντας στο halkidikinews.gr ανέφερε ότι από τους 490 εργαζομένους δεν εμβολιάστηκαν οι 52. Έτσι το 89,4% των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον τη μία δόση εμβολίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ήταν ανεμβολίαστο το 45% των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

"Μεγάλος αριθμός εργαζομένων πήγαν την τελευταία εβδομάδα και έκαναν το εμβόλιο με κλάματα στα μάτια... Έχει αρχίσει ήδη η στοχοποίηση και ο διχασμός" ανέφερε ο κ. Λαζάρου. "Οι υγειονομικοί πλήρωσαν πολύ ακριβά το τίμημα κατά τη διάρκεια της πανδημίας με τραγικές συνέπειες για την προάσπιση της υγείας και με αυταπάρνηση. Το ξέρετε ότι οι 52 αυτοί εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο μας, δεν έχουν πάρει καμία άδεια και τους χρωστούν την περσινή;" τόνισε ο κ. Λαζάρου.

Όσοι γιατροί και νοσηλευτές δεν έχουν εμβολιαστεί από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου κλήθηκαν να μην επιστρέψουν στη δουλειά τους καθώς βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα