Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής με συνεχή και ουσιαστική παρουσία κοντά στον επαγγελματία και την επιχειρηματικότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις σημαντικές προσπάθειες για επιστροφή στην κανονικότητα, διοργανώνει το ανοιχτό προς το κοινό Φεστιβάλ Γαστρονομίας TASTE HALKIDIKI, στις 5/9/2021, στις 18:00, στην κεντρική πλατεία της Ν. Φώκαιας στο Δήμο Κασσάνδρας.

 Το Φεστιβάλ TASTE HALKIDIKI αποτελεί μέρος από ένα σύνολο πρωτοπόρων δράσεων που στόχο έχουν να αναδείξουν τη Γαστρονομία της Χαλκιδικής, να ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν, να διευρύνουν την τουριστική σεζόν, αλλά και να αποτελέσουν σημαντικό λόγο για ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.


Το έργο είναι ενταγμένο στο τοπικό πρόγραμμα της Αναπτυξιακής Χαλκιδικής LEADER/CLLD (ΠΑΑ 2014-20) και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το μεγαλύτερο μέρος του ευρύτερου προγράμματος, TASTE HALKIDIKI, αφορά την καταγραφή των παραγωγών της Χαλκιδικής, των προϊόντων ανά περιοχή, των τοπικών εθίμων που σχετίζονται με τη γαστρονομία καθώς και των παραδοσιακών συνταγών της κάθε περιοχής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα