Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κρούσματα κορωνοϊού σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Αναστάτωση προκλήθηκε σε κατασκήνωση που βρίσκεται στη Σιθωνία, καθώς εντοπίσητκαν 14 κρούσματα κορωνοϊού ανάμεσα στα παιδιά που φιλοξενούνταν.

Θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν τρία παιδιά από τη Λάρισα, ένα από τον Βόλο και τα υπόλοιπα από περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Από την κατασκήνωση εκκενώθηκαν έξι σκηνές που φιλοξενούσαν 13 άτομα, ενώ ενημέρωθηκαν οι γονείς για να παραλάβουν τα παιδιά.

Οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης δε θέλησαν να κάνουν κάποια επίσημη δήλωση, ξεκαθάρισαν ωστόσο ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία.


Είναι η δεύτερη κατασκήνωση μέσα σε λίγες ώρες, που γίνεται είδηση λόγω των πολλών κρουσμάτων που καταγράφονται σε παιδιά. Θυμίζουμε ότι μία κατασκήνωση έκλεισε στα Χανιά, καθώς βρέθηκαν δεκάδες κρούσματα του ιού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα