Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χαρδαλιάς: Στο 'κίτρινο' η Χαλκιδική στον επιδημιολογικό χάρτη

Στο κίτρινο (επίπεδο 2) από το πράσινο (επίπεδο 1) ανεβαίνει και μεταφέρεται ο νομός Χαλκιδικής, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται σημαντική αύξηση κρουσμάτων και πτώση του μέσου όρου ηλικίας των νοσούντων, γι΄αυτο και η Χαλκιδική μαζί με άλλους νομούς αλλάζουν χρώμα στον χάρτη.

 

Ανεβαίνει επίπεδο και μεταφέρεται στο πορτοκαλί (επίπεδο 3) από το κίτρινο (επίπεδο 2) η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών

Από το πράσινο (επίπεδο 1) στο κίτρινο (επίπεδο 2) ανεβαίνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών, Ηλείας, Κέρκυρας, Αργολίδας, Βοιωτίας και Θήρας -εκτός των Δήμων Θήρας και Ιητών που μεταφέρονται στο Πορτοκαλί (Επίπεδο 3).

Η Νήσος Κέρκυρα και οι Διαπόντιοι Νήσοι (Δήμοι Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων, Βόρειας Κέρκυρας και Νότιας Κέρκυρας) και οι Δήμοι Τροιζηνίας και Σαλαμίνας ανεβαίνουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Κίτρινο (Επίπεδο 2).

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα