Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βραβεύθηκε το ανθόμελο Σίθων από το International Taste Institute

Tο ανθόμελο Σίθων του Μελισσοκομικού Συνεταιρσιμού Νικήτης έλαβε την κορυφαία διάκριση των τριών αστεριών στο Διεθνή Διαγωνισμό Γεύσης και Ποιότητας ITQI στις Βρυξέλες.

 

Η κριτική επιτροπή του International Taste Institute, η οποία αποτελείται από μερικούς από τους πιο κατακιωμένους σεφ και σομελιέ στον κόσμο, βράβευσε 2.218 προϊόντα, τρόφιμα και ποτά, με το Superior Taste Award 2021. Ανάμεσά τους και το ανθόμελο Σίθων.


Το International Taste Institute πραγματοποιεί αντικειμενική οργανοληπτική αξιολόγηση. Η κριτική επιτροπή του ακολουθεί μια αυστηρή μεθοδολογία τυφλής γευσιγνωσίας στην οποία τα δείγματα προϊόντων ανωνυμοποιούνται, για να αποφευχθούν τυχόν προκαταλήψεις κατά την αξιολόγηση. Από το 2005, το Taste Institute έχει αξιολογήσει περισσότερα από 15,000 τρόφιμα & ποτά από όλο τον κόσμο.

 

Το μέλι ανθέων Σίθων, είναι ελαφρύ και αρωματικό. Προέρχεται από αγριολούλουδα διαφόρων ορεινών περιοχών της Μακεδονίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα